Kokoomus on uudistaja – tutustu meihin!

Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue. Sen tehtävänä on parantaa jokaisen ihmisen asemaa ja hyvinvointia sekä kehittää yhteiskuntaa.

Kokoomuksen aatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen. Keskeistä on vapauden ja vastuun tasapainon tavoittelu sekä yksilöllisyyden ja yritteliäisyyden korostaminen. Kokoomus tukee demokratian kehittämistä ja kansalaisten aitoa osallisuutta yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Kokoomuksen aatetta määrittelevät lähiyhteisön vastuun korostaminen, ihmisten eettisen arvopohjan ja pohdinnan tukeminen sekä isänmaanrakkaus yhdistettynä aktiiviseen kansainvälistymiseen ja globaaliin vastuullisuuteen.

Kokoomus on myös aktiivinen ja avoin uudistaja. Kokoomus rakentaa aloitteellisesti ja ennakkoluulottomasti tulevaisuutta sekä etsii ratkaisuja yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Yleisimmät syyt liittyä Kokoomukseen ovat halu vaikuttaa yhteisiin asioihin, halu oppia lisää yhteiskunnallisista asioista sekä halu yhteistoimintaan ja hauskoihin hetkiin samansuuntaisen arvomaailman omaavien ihmisten kanssa.

Pääsääntöinen tapa olla Kokoomuksen jäsen on kuulua johonkin puolueen paikallisyhdistyksistä. Oulujoen Kokoomus on aktiivinen Kokoomuksen paikallisyhdistys Oulussa, ja toivotamme kaikki uudet jäsenet tervetulleeksi.

Liity Oulujoen Kokoomuksen jäseneksi

Tutustu Kokoomuksen periaateohjelmaan (avautuu uuteen ikkunaan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.