Hallituksen esittely: Markku Myllykangas

Olen syntynyt Oulussa ”Kultaisella 60-luvulla”. Lapsuuteni asuin Nokelassa ja nuoruusvuoteni Lintulassa. Kaikki kesät vietin maaseudulla Siikalatvalla, jossa asuivat molemmat isovanhempani.

Kouluvuosien kesälomien aikana työnteko ja ahkeruus tulivat tutuksi ja olivat osa arkea jo varhaisvuosina. Annettujen tavoitteiden saavuttaminen oli palkitsevaa ja itsetuntoa kasvattavaa.

Yrittäjyys ja taloudellinen ajattelutapa antoivat sisältöä ja hyvät eväät aikuiseksi kasvamisessa.

Varusmiespalvelun jälkeen aloitin opiskelut tekusssa ja valmistuttuani aloitin luomaan työuraani rakennusliikkeen palveluksessa. Käytännönläheisen tekemisen johtaminen, sosiaalinen kanssakäyminen sekä vaikuttaminen ovat aina kiinnostaneet minua. Työurani näissä monimuotoisten hankkeiden mukaisissa tehtävissä on jatkunut jo 30-vuotta.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi aikuisikäistä tytärtä, jotka ovat jo omien siipien kannattelemina rakentamassa omaa elämäänsä.

Rakentamisesta on tullut myös osa harrastustani. Kotini remontit, metsätilani rakennuksien kunnostaminen ja lisärakentaminen sekä omien asuntojen remontit ovat hoituneet omatoimisesti.

Omien metsien hoitotöillä sekä kuntoliikunnalla on myös erityinen paikka sydämessäni.

Järjestötoiminta ja yhteisiin asioihin vaikuttaminen on myös aina olleet kiinnostukseni kohteena.

Taloyhtiön puheenjohtajuus, hallitusjäsenyydet ja henkilöjärjestöissä mukana touhuaminen ovat antaneet henkistä voimaa. Ihmisten kanssa toimiminen ja kanssakäyminen antavat sitä arvokasta energiaa, jota aina tarvitaan elämässä eteenpäin menemiseen.

Kommentoi sisältöjämme! Rakentavat kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen. Huom! Samaa mieltä ei tarvitse olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *